We hebben deze webwinkelmodule in gebruik om een aantal administratieve stappen te regelen, maar Herobricks blijft een hobby van ons. Bij Herobricks draait het om plezier en lekker met Lego bezig zijn. We hebben je hulp dus nodig om er een succes van te maken!

Kiezen en reserveren

Bekijk de sets en stop in de winkelmand wat je wilt reserveren. Doe de bestelling en betaal direct online. Je krijgt een bevestiging per mail en de reservering is klaar. Wij zorgen dat deze klaar staat op de aangegeven datum.

Ophalen en terugbrengen

Haal de sets op zaterdagmiddag in Baarn op (aan de kant van Soest) en breng ze op zaterdagmiddag weer terug. Daartussenin lekker genieten! Voor het terugbrengen moet de set wel uit elkaar, dit is vaak nog een flinke klus, vooral bij de grotere sets.

De sets die je leent

We hebben meer dan 100 sets te leen. Van enkele honderden blokjes tot vele duizenden. De set zit in een kunststof box, daarin zitten afhankelijk van de set de blokjes gesorteerd op een logische manier. Bijvoorbeeld groot en klein gescheiden of per deel van het bouwwerk. Poppetjes en boekjes zitten altijd apart.

We willen de sets graag compleet uitlenen, maar controleren van alle blokjes is onmogelijk. Dit betekent dat er wel eens een blokjes mist. Onze ervaring is dat de meeste sets gewoon compleet is. Als dit echter problemen oplevert bij het bouwen dan proberen we het snel op te lossen. We hebben 100.000 reserve blokjes, dus vaak kun je zo een vervangend blokjes ophalen. Meestal kun je wel verder zonder al te veel problemen. Geef het dan wel op het papier aan, zodat de volgende weer een complete set heeft. Zo maken we samen een succes van de uitleen.